Krakersy z serem i czosnkiem

Krakersy z serem i czosnkiem to doskonała przekąska, która łączy chrupkość z aromatycznym smakiem. Idealne na spotkania towarzyskie lub jako dodatek do dipów, te krakersy są proste w przygotowaniu. Dzięki połączeniu sera i czosnku uzyskujemy intensywny smak, który zachwyci każdy podniebienie. Przygotujcie się na kulinarną ucztę!

Składniki

Przygotowanie

  1. Zbierz skórki parmezanu.
  2. Obierz wosk ze skórek.
  3. Włóż skórki do mikrofalówki na 1 minutę.
  4. W międzyczasie zetrzyj parmezan i innych ser na wiórki.
  5. Piecz starte sery według własnego uznania.
  6. Po mikrofalówce, ostudź skórki i pokrusz na kawałki.
  7. Porównaj smak: skórki, parmezan i inny ser.
  8. Podawaj jako przekąskę.
Krakersy z serem i czosnkiem

Jeśli szukasz innych przepisów podobnych do Krakersy z serem i czosnkiem, zapraszamy do odwiedzenia kategorii Przekąski na imprezę.

Mateusz Kowalczyk

Nazywam się Mateusz Kowalczyk i jestem lekarzem specjalizującym się w endokrynologii, otyłości i medycynie prewencyjnej. Pracuję w klinice, pomagając pacjentom poprawić zdrowie, a w wolnym czasie prowadzę tego bloga z prostymi i smacznymi przepisami, wierząc, że zdrowe odżywianie jest dla każdego.

Zalecamy również

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Go up